Circuit Spa-Francorchamps

Een verblijf zeer dicht van het circuit Spa-Francorchamps is zeker en vast bij het hotel Cyrano. Slechts 15 minuutjes scheiden deze plaatsen af. Wat nog? 🙂

De F1 race, 24h van Spa en nog anderen nemen plaats in dit fantastiche plek. Het is het perfecte moment om misschien een handtekening van wereldwijde piloten te hebben. Dit is eigenlijk de “mooiste werelwide circuit” (naar schatting van de piloten) : lang van 7 kilometers biedt het ongeloofljke emoties aan!

Zou u ook graag een rit willen hebben? Dit is mogelijk! Inderdaad mag u aan “Public Driving Experience” deelnemen om de moteur van uw auto te testen. Klaar om gas te geven?

Hoe kunt u het circuit met de auto bereiken? Eenvoudig zoals een brief bij het postkantoor te sturen, volgt u nu deze reisroute:

Circuit Spa-Francorchamps

Een bezocht bij het circuit Spa-Francorchamps en een verblijf bij het hotel Cyrano, is een leuke combinatie! Geniet u van dit tijd in onze Ardennen om zich te ontspannen en ook om leuke herrineringen te hebben!

Tijdens uw verblijf bij het Cyrano hotel, vergeet niet onze lekkere keuken te ontdekken! Boekt u een tafel bij de brasserie “Chez Gerty” of het gastronomische restaurant “Cyrano” die beide in het hotel zitten. Met zijn 40 jaren ervaring, stelt de kok schitterende gerechten voor!