Warning: Use of undefined constant ELEMENTOR_VERSION - assumed 'ELEMENTOR_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/cyranohotel.be/httpdocs/wp-content/plugins/restaurant-cafe-addon-for-elementor/elementor/em-setup.php on line 158
RAVEL - groene weg - hotel Cyrano (Waimes) - sporten en fietsenCyrano Hotel RAVEL - groene weg - hotel Cyrano (Waimes) - sporten en fietsen

RAVEL

Dicht van de RAVEL, bij het kruispunt van de Groene Weg is het hotel Cyrano goed gelegen. Inderaad is het de ideale bestemming om aan fiets en sport te doen.

Bent u door de natuur en zijn mooie landschappen verleid? Fietst u graag? Dan bent u op de goede plaats want er is echt de Ravel dicht het hotel. Hier zijn er sommige verschillende lijnen die kunnen gebruikt worden:  

Lijnen 45 en 45A: van Trois-Ponts tot Weismes. 20.5 km verwachten op u om zich te amuseren. Klaar om de uitdaging te verheffen?

Lijnen 48 en 45A: van Weismes tot Büllingen. Ontdekt u deze rit van 25km en vergeet niet foto’s te maken om leuke herinneringen met uw familie en vrienden te krijgen.  

Onze pluspunten

Enkele woordjes over de RAVEL…

Het doel van de RAVEL is verschillende fietspaden te verbinden om een onderdeel van de waalse streek te bezoeken! Voetgangers, fietsers, rollers en soms ruiters worden toegelaten. 30 km/h is de beperkte snelheid erop.

Dicht de RAVEL, bij het kruispunt van de Groene weg, is ons hotel een leuke onbetwistbare bestemming! Zo, als u graag sport en comfort wilt combineren, brengt u een beetje tijd bij onze zijd door! Wij zullen zeer blij u te verwelkomen! 🙂